brief aan de gemeente voor huisvesting.

Beste fans van de SKKB,

Zoals jullie vast gehoord hebben moet SKKB per 1 januari 2023 sluiten!!!Onderstaande brief hebben we verzonden aan de burgemeester en wethouders in de hoop dat ze mee willen werken om een nieuw onderkomen te realiseren.Om deze brief kracht bij te zetten hebben we héél veel handtekeningen nodig!LATEN WE ER SAMEN VOOR GAAN!!!!!

ZET HIER JE HANDTEKENING:

https://www.petities.com/kinderkledingbeurs_moet_open_blijven

Of kom naar de winkel om op papier je handtekening te zetten.

Hieronder kunt u de gestuurde brief lezen:

Aan de Burgemeester en Wethouders Gemeente Brummen,

DE WERELD STAAT IN BRAND! Prijzen stijgen de pan uit waardoor minima en midden inkomens het hoofd niet meer boven water kunnen houden!Voor elke gemeente een hoofdpijn dossier.

GEMEENTE BRUMMEN, DIT WETENDE EN IN DEZE TIJD LAAT U TOCH DE STICHTING KINDERKLEDING BEURS NIET VERDWIJNEN!!!

Als donatieontvanger voor mijn goede doel, Weeshuis Lion King op Bali, mocht ik enkele dagen meedraaien bij SKKB Eerbeek.Had ik al bewondering voor deze non profit organisatie welke geheel wordt gerund door vrijwilligers, dan kan ik U zeggen dat die bewondering alleen maar groter is geworden.

Wat moeten deze vrijwilligers een werk verzetten om de winkel te vullen met prachtige kinderkleding, boeken, schoenen, babyartikelen etc. Het betreft innemen, sorteren op klantnummer, uitzoeken, in de computer zetten, labelen, in de winkel hangen, verkopen, schoonmaken en zelfs strijken en repareren.

Van de verkoop gaat 40% naar inbrenger van de goederen en 60% naar kleinschalige goede doelen! Kijk u eens op hun website om te zien wie en wat ze allemaal al gesteund hebben.

Minima , milieu bewuste mensen of als je het SKKB een goed hart toedraagt komen hier, voor heel weinig geld, prachtige kinderkleding etc. kopen.Voor de gemeente dus ook een WIN/WIN situatie!!!!!!Nu hangt het zwaard van Damocles boven het hoofd van SKKB!Ze moeten hun onderkomen aan de Derickxkamp 2 per 1 januari 2023 verlaten!Gemeente Brummen, dit kunt u toch niet laten gebeuren. Samen moet hier toch uit te komen zijn!

 

 

Teken de petitie en samen gaan we ervoor zorgen dat de kinderkledingbeurs kan blijven bestaan!

https://www.petities.com/kinderkledingbeurs_moet_open_blijven