Nieuws over de winkel

Nieuwe collectie

Vanaf vrijdag 8 september zijn wij weer geopend en hangt de nieuwe najaars- en wintercollectie tweedehands kinderkleding in de winkel aan het Oranje Nassauplein in Eerbeek. Kijkt u wel even naar de openingstijden voordat u komt.

Er hangen weer veel mooie kledingstukken bij, waarvan je amper kunt zien dat het gedragen is. Wij bedanken alle klanten die kleding hebben ingebracht, we hopen dat er ook zoveel gekocht gaat worden. Ook met het oog op de toekomst van onze kinderen en die van de kinderen elders op de wereld. Kijk eens naar onze doelstelling en onze goede doelen als u wilt weten waar we het voor doen.

Wilt u ook kleding inbrengen, dat kan. U leest daar meer over op deze website, hier zijn ook de regels beschreven die wij hanteren.

Deelt u ons bericht? Wij hopen dat we u en onze vele andere klanten gauw (weer) kunnen helpen in onze winkel.