Hoe werkt het

De SKKB is voor iedereen. Wij zien u graag als klant.

In de winkel verkopen we tweedehands kinderkleding namens onze klanten. Bij verkoop gaat 40% van de opbrengst naar degene die de kleding heeft gebracht en 60% (na aftrek van de kosten die wij maken) naar goede doelen. Wilt u ook kinderkleding inbrengen, dan kan dat.

Wilt u alleen klant zijn door kinderkleding te kopen, dan is dat ook mogelijk. Hoe u ook deelneemt (als kopende klant, als verkopende klant of beide), u maakt het mogelijk om donaties te doen aan onze goede doelen.

Twijfel dus niet en loop eens binnen in onze winkel tijdens openingstijden.

Hoe moet ik mijn kinderkleding brengen?

U kunt uw kinderkleding in de maten 50 t/m 176 bij ons inleveren, ook als u dit nog niet eerder heeft gedaan. Kijk bij regels bij inbreng, daar vindt u de voorwaarden die wij stellen.  Zodra u voor de eerste keer uw kleding brengt, noteren wij de nodige gegevens en krijgt u een klantnummer. Wij informeren u hierover ook in de winkel. U mag als u er vragen over heeft ook bellen of mailen.

Zodra de door u ingebrachte kleding verkocht wordt, wordt het tegoed (uw 40% van de opbrengst) bijgeschreven op uw eigen klantnummer. U kunt op onze website zien wat uw tegoed is en u kunt in de winkel vragen naar uw tegoed. In de winkel kunt u ook uw tegoed laten uitbetalen of …. u kunt het gebruiken om mooie kleding welke u heeft gevonden in de winkel af te rekenen.

Wij zien u hoe dan ook graag in onze winkel!