Onze goede doelen

De SKKB kan jaarlijks veel donaties doen aan goede doelen. Dit gaat zowel om geldelijke donaties als om goederen, met name kinderkleding. Bij verkoop gaat 60% van de opbrengst, na aftrek van kosten, naar verschillende goede doelen.

Onze goede doelen zijn altijd kleinschalige projecten. Het gaat om projecten binnen Nederland en projecten in het buitenland. Wat de projecten gemeen hebben is dat ze betrekking hebben op kinderen en dat ze gericht zijn op scholing, gezondheid en voeding.

Een opsomming van de goede doelen die wij steunen en hebben gesteund vindt u hieronder. Als u meer wilt weten over de giften en steun die wij hebben gegeven, kunt u op de link klikken bij de actuele goede doelen. Daarnaast kunt u door middel van de nieuwsberichten per goed doel ook informatie vinden. Deze kunt u bekijken via de linkjes op de homepagina van onze website.

De actuele goede doelen zijn:

Weeshuis Lion King – Bali

Smiling kids Bali

Forever angels

Minima gemeente Brummen

Gambia

Sengerema Hospital

Inspiration Centre Ukraine

Door kleding te brengen en/of kleding bij ons te kopen, is dit ook dankzij u mogelijk. Wij zijn zeer dankbaar voor alle steun die wij krijgen in welke vorm dan ook.

 

De eerder gesteunde goede doelen waren:

Doinggoood – Vilwakwe school – Mombasa

St. Anthony’s Hospital – Ghana

Connecting Hearts – India

Kaunda Foundation – Malawi

Stichting St. Luke’s Hospital – Malawi

Up4s – Oeganda

Theranova – Roemenië

Habitat for humanity (Cambodja 2016, India 2018, Sulawesi 2019 en Nepal 2020)

Victory4All – Basisschool King’s College in Zuid-Afrika