Ghana - St. Anthony’s HospitalGoede doelen

St. Anthony’s Hospital te Dzodze in Ghana. (Juli 2016)

Wij Bernarda & Ria zetten ons in voor het St. Anthony’s Hospital te Dzodze in Ghana. Bernarda heeft in 1972 2 jaar als verpleegkundige gewerkt in bovengenoemd Hospital en op uitnodiging zijn wij in 2010 in Dzodze geweest nav. 50 jaar bestaan. Het Hospital draait nu volledig op eigen kracht. De regering betaald alleen de salarissen uit en verdere steun blijft helaas uit. In Ghana leeft 1 op 3 bewoners onder de nationale armoede grens. Het Hospital doet een dringende oproep voor oa. baby en kinderkleding. De kinderen zijn helaas vaak schaars gekleed. 4 x per jaar wordt een zeecontainer verscheept tbv. het Hospital. Door Uw inbreng van kleding is SKKB Eerbeek in de gelegenheid ons project te steunen. Het geeft ons een tropisch warm gevoel. Wij hopen hiermee de druppel op de gloeiende plaat mede door Uw inbreng zo te verkleinen en zo het verblijf van de patiëntjes te veraangenamen.

      

Geef een reactie