Goede doelenRoemenië - Theranova

nieuws van Theranova Roemenië

Goedemorgen vrienden,

Ik stuur jullie vandaag een paar foto’s van de aanwezigheid van ons team hier in Oradea.

           

Onze vijf vertegenwoordigers, die patiënten in alle hoeken van Roemenië bezoeken, kwamen om de kennis te verdiepen en te observeren hoe geamputeerde kinderen werden behandeld in de eerste fasen van hun prothetische revalidatie. Hun ervaring op dit gebied wordt nog versterkt door hun blootstelling aan onze technici die al bijna 20 jaar protheses maken. De vertegenwoordigers maken al bijna twee jaar deel uit van ons team.

Met deze e-mail wil ik nogmaals mijn dank uitspreken aan onze oude sponsors die met groot inzicht en vrijgevigheid gedurende de vele jaren de massaal belangrijke educatieve cursussen hebben gefinancierd die we bijwonen. Deze cursussen, gecombineerd met vele jaren ervaring, hebben ons het inzicht gegeven om enkele echt uitdagende zaken aan te moedigen, te adviseren en op te lossen. Tijdens deze trainingsweek hebben we ook een paar interessante gevallen waar we mee werken.

Een jonge man (motorongeluk), een vader van middelbare leeftijd (treinongeval) en een andere gentleman (diabetes) zijn de praktijkvoorbeelden die we tijdens deze trainingsweek met proef modellen gebruiken. We zijn begonnen met het maken van hun prothesen op maandagochtend en namen gisteren hun eerste stappen.

Mijn plezier is groot als ik de persoonlijke betrokkenheid van het team zie. Het was ontroerend om op te merken hoe de moeder van de jongeman de tranen niet kon bedwingen toen ze haar zoons eerste stappen weer zag.

Dank u allen voor uw betrokkenheid bij dit werk.

Met vriendelijke groet,

Jaco