Goede doelenNepal 2020

Nieuwsbrief van Habitat for Humanity

In 2019 hebben we een donatie gedaan voor een bouwreis naar Nepal.
Habitat for Humanity
Doneren
Habitat Nieuws december 2019
Dit jaar hielpen we elke maand 2.500 mensen. Mede dankzij jou!
Nog nooit konden wij als Habitat Nederland in een jaar zoveel mensen helpen als in boekjaar 2019. Elke maand kregen 2.500 mensen een beter leven, dankzij meer dan 10.000 mensen die met ons mee bouwden!
Wij willen je heel hartelijk bedanken voor je bijdrage in 2019 en wensen je fijne feestdagen en een prachtig en gezond 2020!
In dit schone huis worden we minder vaak ziek en mijn kinderen maken met veel plezier hun huiswerk”
Omdat hun oude huisje lekte en alles na een regenbui vochtig was, waren Kataline en haar kinderen vaak ziek. In hun nieuwe Habitathuis kunnen ze rustig slapen.
Het is niet makkelijk om alle kinderen naar school te laten gaan, maar Kataline zorgt ervoor dat het lukt. “De watertank van Habitat bespaart me zes uur wandelen en sjouwen per dag! Die tijd kan ik nu besteden aan extra werken voor de opleiding van mijn kinderen.”
“Zeuren over huiswerk doen de kinderen niet meer” vertelt Kataline trots. “Ze maken hun huiswerk nu met veel plezier in een schoon huis. Ik ben trots dat ze zo hun best doen en weet zeker dat hun leven beter wordt dan dat van mij. De basis is er!
In 2020 willen we nog veel meer mensen zoals Kataline helpen. Blijf je met ons meebouwen?
Bouwreis in beeld
Eind september 2019 reisde een team enthousiaste bouwreizigers van Talent&Pro naar Cambodja. Ze bouwden niet alleen een beter leven voor het gezin van Tes en Koy in Siem Reap, ook voor henzelf was het een geweldige ervaring.
DARE Media heeft er een prachtige film van gemaakt. We zien het harde werken, de emotie, het respect, het plezier, de blijdschap, het relativeren, het samen bouwen en het besef dat je samen met het gezin een huis neerzet waarmee ze aan hun toekomst kunnen gaan bouwen. Herkenbaar?
Bekijk hier de film >>
Kort nieuws en giften
  • Nog 1 plaats beschikbaar voor Expeditie Habitat
    Volgend jaar november organiseren we voor de 1e keer Expeditie Habitat – een sportief avontuur waarbij je een meerdaagse hike maakt langs de rand van de Himalaya en meebouwt aan een veilig huis.
    Al 24 enthousiastelingen hebben zich aangemeld voor onze Expeditie. Dat betekent dat er nog maar 1 plaats beschikbaar is!Wil jij nog mee?
    Kijk snel op habitat.nl/expeditie >>