Goede doelenTanzania - Forever Angels

Thank you Eerbeek! (Februari 2017)

Het Foreverproject in Tanzania voorkomt dat baby’s en kinderen uit financiële overwegingen worden verlaten en verweesd achterblijven. Er wordt 12 maanden lang intensief samengewerkt met het gezin en de samenwerking begint met het geven van goede voeding. De Stichting kinderkledingbeurs uit Eerbeek heeft daarin bijgedragen en ontving nu deze mooie foto van de kinderen met hun spandoek “Thank you Eerbeek”. Binnenkort wordt onze website www.skkb.nl vernieuwd en kunt meer lezen over dit project en onze andere goede doelen, uiteraard met foto’s. De kinderkledingbeurs SKKB gaat door met het steunen van kinderen wereldwijd door de verkoop van gebruikte kinderkleding. Vanaf dinsdag 7 februari geeft de SKKB 50% korting op alle winterkleding en een gedeelte van het speelgoed. De voorjaars en zomerkleding mag vanaf woensdag 1 februari weer worden ingebracht tijdens de openingstijden. Onze openingstijden zijn: dinsdag en vrijdagmorgen 9.30-11.30 en dinsdag en woensdagmiddag van 13.30-15.30 uur zaterdag 11 februari van 10.00 t/m 15.00 uur

Geef een reactie