Bali - Weeshuis Lion KingGoede doelen

Weeshuis Lion King op Bali

Weer terug op Nederlandse bodem hierbij een berichtje over ons bezoek aan Weeshuis Lion King in Singaradja op Bali:

Door uw donatie kon ik dit keer, buiten de schooluniformen en schoolspullen, wat extra’s doen!!!

Ter plekke ben ik naar de winkel gegaan en heb daar nieuwe t-shirts voor alle kinderen, bh’s en slips voor de oudere meisjes, hemdjes en sportsokken voor de jongens kunnen kopen.

De ontvangst was weer hartverwarmend en wat waren de kinderen blij met alles. Nieuwe t-shirts krijgen ze normaal maar 1x per jaar dus….!! Daarna met de kinderen en de leiding naar de markt gegaan om de voorraadkamer aan te vullen. Ook hieraan hebben mijn medereizigers mee betaald. Onderweg naar huis, als verrassing,  voor iedereen een ijsje gehaald.

Voor ons was het heel fijn de kinderen en de leiding weer  te ontmoeten, te zien dat het goed met ze gaat en ze zo blij en dankbaar te zien. Ik heb de kinderen vooral op het hart gedrukt dat ze erg hun best moesten doen op school. Ook voor hen is er dan een toekomst weggelegd. Ik ga me weer inzetten voor de schooluniformen en schoolspullen voor het volgende schooljaar.

Voor meer informatie en foto’s zie: www.weeskinderenbali.com

Joke Wissink-Harmsen