Goede doelenNieuws over de winkelOeganda - Up4s

Een jubileum feest met een gouden randje

Op zaterdag 25 mei 2019 vierden we ons 30-jarig bestaan met een spetterend feestprogramma voor genodigden en belangstellenden. Onder een heerlijk zonnetje was het genieten van de sprankelende optredens met zang en dans door het kinderkoor van Up4s uit Oeganda.
 

Door jong en oud werd er enthousiast meegedaan aan de workshops djembé, Afrikaanse zang en dans. Zie ook alle video’s onderin dit bericht.

De gehouden modeshow, waar ook de kinderen van Up4s mee liepen, was een groot succes.

Door de kinderen is in de winkel kleding uitgezocht, welke werd geshowd onder vermelding van de totaalprijs van de kleding per kind. Het is écht ongelooflijk voor hoe weinig geld een kind van nul tot en met achttien volledig modern gekleed de catwalk op kan!

 

De vrijwilligers maakten het alle gasten de hele dag  naar hun zin met koffie, thee, limonade, zelfgebakken lekkers en broodjes. Het geluid werd verzorgd door Esther (Alighting) en er stonden kraampjes van de Wereldwinkel, Amestie International en Unicef. Ook waren er boeken van de kerkenmarkt te koop.

Naast de donatie van kleding, ontving het kinderkoor een cheque van € 500 voor hun schoolproject in Oeganda. Zo lieten we ook met dit jubileum zien waar wij voor staan:

Bied kinderen een kans op een betere toekomst en geef tweedehands kleding een nieuw leven!