Blessing en GodblessGoede doelenTanzania - Forever Angels

Blije en gezonde baby’s

Met Blessing and Godbless gaat het heel erg goed. Eind deze maand, gaat Rhoda (de moeder van de tweeling) beginnen met een kleine fruit- en groentekraam voor haar huis. Ze heeft al onderzoek gedaan en de gedetailleerde plannen en cijfers van wat ze hoopt te verkopen op een rijtje gezet. Wij hopen dat het succesvol is en het vanaf nu alleen maar beter zal gaan met de tweeling en met hun ouders.
Momenteel komt Rhoda nog elke week bij Forever Angels om melk te halen en te laten zien hoe gelukkig, blij en gezond de tweeling is. Mede doordat u in de SKKB kleding komt brengen of kopen, kunnen wij onze goede doelen steunen. Met de inkomsten van afgelopen jaar hebben we o.a. dit gezin financieel kunnen helpen en mogen volgen. Hun dank is groot.