Goede doelen

Steun voor kinderen dicht bij huis…

Maar liefst 100 basisschoolkinderen uit Eerbeek, Brummen en Loenen, hebben in de ‘vakantietas’ van deze zomer een bon van de SKKB in Eerbeek aangetroffen. Zij kregen een goed gevulde tas met o.a. speelgoed, een spelletje, een vakantieboek, bonnen voor een gratis ijsje, een pannenkoek en om zelf iets uit te zoeken. En ook zat er in iedere tas een aantal tegoedbonnen van € 5 om te besteden bij ons.

De tegoedbon is gesponsord door de SKKB (mede dankzij onze trouwe klanten) en in samenwerking met de kerk en de gemeente Brummen is de tas 7 juli 2023 aan de kinderen die dit steuntje heel goed kunnen gebruiken uitgedeeld. Er is inmiddels zelfs al gewinkeld met de eerste bonnen.

Ook belangrijk om te weten. Dankzij Natasja Veesaert is de bon prachtig ontworpen en dankzij Drukkerij Willems staat ie weer mooi op papier! Wij zijn ze heel dankbaar daarvoor!

Lees ook deze artikelen in BrummensNieuws: ‘geslaagde actie vakantietas‘ en ‘vakantietas 2023‘.