GambiaGoede doelenNieuws over de winkel

Overgebleven kinderkleding geschonken

Zoals u misschien al weet, schenkt de SKKB de niet verkochte kinderkleding altijd aan goede doelen.

Elk seizoen worden er weer tassen vol gebracht en verkopen wij (helaas) niet al deze kleding. Dat wat overblijft hoeft gelukkig niet weg. Wij schenken dit aan een goed doel.

Dit keer hebben wij alle overgebleven kinderkleding t/m maat 104 meegegeven aan Anton en Mariëtte van Gerrevink. Zij gaan deze kleding brengen naar Gambia, zoals zij eerdere jaren ook deden (lees hier meer over via deze link). De overige kleding in de maten vanaf 110, zijn verdeeld over de kledingbank van Stichting Sant’Egidio in Apeldoorn en de kringloopwinkel Litania’s zonnestraal ( daarvan is de opbrengst voor Stichting Litania) in Brummen.