Goede doelenTanzania - Sengerema Hospital

Gods zegen en hartelijke dank

“Gods zegen op jullie goede werk voor mensen die het minder hebben”

Namens de CTC kinderen bedanken zuster Veneranda C. Nyankoi (CTC in charge) en zuster Marie Jose Voeten (leidinggevende in het foster home) ons hartelijk voor onze steun aan de kinderen.

Onze steun in het schooljaar 2023 bestond uit het bekostigen van spullen die de kinderen nodig hebben voor school. Zo zijn er schooluniformen, schoenen, schoolboeken, schriften, lesgeld, school maaltijden, schooltassen, etc aangeschaft. Daarbij is goed gekeken naar wat een leerling nodig heeft. Meerdere leerlingen konden daarnaast dankzij onze financiële steun (en hun eigen schoolprestaties natuurlijk) een gerichte vervolgopleiding doen.

Wilt u meer weten over onze (inmiddels jarenlange) steun aan Sengerema Hospital, klik dan hier.