Nieuws over de winkel

We bestaan 35 jaar!!

Op 13 april 2024 bestaat de Stichting KinderKleding Beurs in Eerbeek 35 jaar.

Het begon klein en niet met het idee dat het 35 jaar later een echte kinderkledingwinkel op het Oranje Nassauplein in Eerbeek zou zijn. Met ontzettend veel inzet van een aantal vrijwilligers, die het concept zo omarmden, is het toch tot dat punt gekomen.

Het unieke aan onze winkel is het maatschappelijk doel in zoveel verschillende opzichten. Zo bieden wij een plek waar baby- en kinderkleding een tweede leven krijgt, waar ook mensen met een klein budget leuke, zo goed als nieuwe kleding kunnen kopen. De kleding die niet wordt verkocht, schenken we aan kinderen in arme landen. En onze opbrengst gaat naar verschillende goede doelen. Wij zijn trots en we geloven er al 35 jaar in, het is en blijft een fantastisch initiatief!

Om het te vieren geven wij u een klein cadeau op deze dag. Iedereen krijgt 35 % korting en een mooie pen kado. Let op, als u komt winkelen, onze openingstijden staan op de website.