Goede doelenNieuws over de winkel

Kinderkleding geschonken

De SKKB in Eerbeek is inmiddels weer gevuld met een nieuwe collectie kleding. Mooie tweedehands baby- en kinderkleding in overvloed! Nu de laatste winterkleding uit de winkel is gehaald, doet het ook weer lekker zomers aan. Dat past helemaal bij de zonnige dagen die ons steeds vaker blij verrassen.

In het vorige nieuwsbericht konden we vertellen over kinderkleding welke we aan Gambia hebben geschonken. In dit bericht een aanvulling daarop. Er is namelijk ook kinderkleding geschonken aan weeshuizen in Albanië, via Stichting Hoop voor Albanië. En er is kinderkleding naar het AZC in Zutphen gegaan. Deze kleding was voor acht kinderen en een baby. Zij waren erg dankbaar!

En daar doen we het voor. In alle opzichten kunnen we wat betekenen en dat doen we met alle liefde. Door het inbrengen van kinderkleding en/of door kinderkleding te kopen, maakt u dit overigens ook mogelijk. Wij zien u graag in de winkel in Eerbeek. Kijk voordat u komt wel even naar onze openingstijden. Wilt u ook klant worden, maar weet u nog niet hoe het werkt, klik dan hier.