ErickGoede doelenTanzania - Forever Angels

Koop leuke kinderkleding bij ons… en help Erick

Als u de SKKB in Eerbeek volgt of kinderkleding bij ons brengt of koopt, bent u vast bekend met het goede doel Forever Angels in Tanzania. Wij steunen al vele jaren, met hulp van u als klant, dit goede doel en daarmee al heel wat baby’s.

Zo begonnen we met de drieling Nasri, Nusra en Naifath. En volgde daarna de tweeling Rahel en Rebecca, maar ook Loveness, James en de tweeling Blessing en Godbless. We hebben door onze steun, kunnen bijdragen aan een betere start van hun leven. Al deze baby’s zijn nu niet meer afhankelijk van onze steun, zij kunnen positief de toekomst in. Daar zijn wij, evenals de moeders/verzorgers en de medewerkers van Forever Angels, ontzettend blij mee en ook trots op!

En nu stellen wij u voor aan de prachtige Erick en zijn tante Hapiness. Zijn moeder is na zijn bevalling overleden, waardoor zijn tante hem nu opvoedt. Zij heeft daarmee een gezin met 7 kinderen, maar gaat met alle liefde voor Erick zorgen nu dat nodig is. Erick is geboren met een gespleten gehemelte, hij zal daaraan geopereerd moeten worden. Wij gaan ze financieel steunen, o.a. in de kosten voor voeding.

Wilt u ook helpen? Het enige dat u hoeft te doen is bij ons leuke en goedkope tweedehands kinderkleding kopen (of brengen). Wij zorgen dat onze winst naar onze goede doelen gaat en zo helpen we ook Erick aan een fijne toekomst. U kunt ook rechtstreeks doneren via de website van Forever Angels.

Oja, dit nieuwsbericht delen helpt natuurlijk ook!